Κατέληξε 51χρονος από την Καστοριά – 51 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ένας 51χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών από την Καστοριά κατέληξε το βράδυ της Τετάρτης από επιπλοκές του κορονοϊού, έπειτα από λίγες ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Όπως αναφέρει το ant1news.gr, πρόκειται για το έβδομο θύμα από την Καστοριά, δήμοι της οποίας έχουν τεθεί σε καραντίνα λόγω της ευρείας διασποράς του ιού και πρόκειται για το 51ο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, λοιμωξιολόγου επικεφαλής του υπουργείου Υγείας, την Τετάρτη το απόγευμα συνολικά 50 συνάνθρωποί μας είχαν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών από τον κορονοϊό.

Τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας ανήλθαν σε 1.415 καθώς επιβεβαιώθηκαν 81 νέα, ενώ είχαν καταγραφεί ακόμη 20 κρούσματα που αφορούν σε επιδημική έξαρση σε πλήρωμα κρουαζιερόπλοιου, όπου συνολικά έχουν ελεγχθεί 380 άτομα. Χωρίς τα κρούσματα στο πλοίο, τα κρούσματα στη χώρα είναι 1.375. Συνολικά 90 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία, ενώ έξι έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Ο μέσος όρος ηλικίας όσων είναι διασωληνωμένοι, είναι τα 66 έτη και το 57% έχει υποκείμενο νόσημα.

About Author