Απάνθρωπη συμπεριφορά στις ΗΠΑ: Έβαλαν 500 άστεγους σε υπαίθριο πάρκινγκ λόγω κοροναϊού (εικόνες)!

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Από την στιγμή που εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού το καταφύγιο των αστέγων έκλεισε και έτσι οι πάνω από 500 άνθρωποι που ζούσαν σε αυτό αναγκάστηκαν να ψάξουν να βρουν ένα μέρος να μείνουν. Και όλα αυτά στο Λάς Βέγκας την πόλη του γκλάμουρ και ναό του τζόγου.

Όπως μεταδίδει το CNN, οι αρχές μη έχοντας κλειστό χώρο να τους βάλουν, εγκατέστησαν πολλούς από αυτούς σε ένα ανοικτό πάρκινγκ ενός συνεδριακού κέντρου!

Η κίνηση αυτή φυσικά προκάλεσε την οργή των πολιτών για την μεταχείριση αυτών των ανθρώπων που τους έβαλαν να κοιμούνται μέσα στο κρύο σε ένα πάρκινγκ με μόνη προφύλαξη να κοιμούνται σε απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλον!

Κάποιοι δεν έμειναν μόνο στην κριτική και προσπάθησαν να βοηθήσουν όπως μπορούσαν! Φοιτητές Ιατρικής από Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Νεβάδα πήγαν επί τόπου και έκαναν κάποιες εξετάσεις στους ανθρώπους αυτούς. Τους θερμομέτρησαν και τους έδωσαν φάρμακα που είχαν ανάγκη.

Κάποιοι άλλοι έστειλαν στρώματα για να μην ξαπλώνουν στο τσιμέντο οι άνθρωποι αυτοί. Και πάλι όμως, εν έτει 2020 δεν γίνεται να πιστέψει κανείς ότι μπορεί άνθρωποι να φέρονται σε ανθρώπους κατ’ αυτόν τον τρόπο.

About Author