Ποιος λαϊκός βάρδος έπεσε σε έλεγχο της Αστυνομίας επειδή πήγε να πάρει σπανακόπιτες…

Ως προς το είδος των παραβάσεων, σε αρκετές περιπτώσεις έχουν εντοπιστεί οδηγοί αυτοκινήτων να μεταφέρουν και άλλα δύο άτομα, κάτι που δεν επιτρέπεται, ή ηλικιωμένοι να κάνουν βόλτες ανά ομάδες.Επίσης επιβάτες μέσων μαζικής μεταφοράς τα χρησιμοποιούν θεωρώντας πως δεν θα ελεγχθούν μέσα σε αυτά και έτσι δεν έχουν τη βεβαίωση μετακίνησης.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τόνιζαν πως έχει διαπιστωθεί ότι αρκετοί, κυρίως ηλικιωμένοι, επειδή δεν λειτουργούν καφενεία και ΚΑΠΗ κάνουν «κατάχρηση» της δυνατότητας να πηγαίνουν σε επιχειρήσεις όπως φαρμακεία ή σουπερμάρκετ, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σχεδόν καθημερινά έξω από το σπίτι τους συνδυάζοντας ως επιλογή μετακίνησης και τη σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο.

Αυτά για τους… κοινούς θνητούς διότι για τους διάσημους τα πράγματα αλλάζουν:

Το περιστατικό συνέβη στη Γλυφάδα. Λαϊκός τραγουδιστής που ζει στη Βούλα με τη σύζυγό του και βρίσκεται και εκείνος σε κατ’ οίκον περιορισμό ήθελε να πάρει σπανακόπιτες για να φάει, αλλά να γευτεί τις σπανακόπιτες συγκεκριμένου φούρνου στη Γλυφάδα και όχι κάποιου φούρνου της γειτονιάς τους.

Ο λόγος για τον Σατμάτη Γονίδη ο οποίος έπεσε πάνω σε αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν έλεγχο για να δουν αν τηρούνται τα περιοριστικά μέτρα. Μόνο που ο τραγουδιστής ήταν μακριά από το σπίτι του.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ Τηλ 211-7707570 Βιογραφία - Δισκογραφίαkratisinow.gr

Το περιστατικό αλλά και τη στιχομυθία ανάμεσα σε αστυνομικούς και Σταμάτη Γονίδη αποκάλυψε με ανάρτησή της στο facebook η σύζυγός του:

Αστυνομικός «Κύριε Γονίδη που πηγαίνετε;
Γονίδης: Πήγα να πάρω σπανακόπιτες και τσιγάρα.
Αστυνομικός: Στη Βούλα δεν μένετε;
Γονίδης: Ναι…
Αστυνομικός: Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βουλας;
Γονίδης: Μας αρέσουν οι σπανακόπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στην Γλυφάδα.
Αστυνομικός:Να σας ζητήσω τώρα την απόδειξη για τις σπανακόπιτες;
Γονίδης: ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ;;;».
Φυσικά πρόστιμο δεν κόπηκε…. Πάλι καλά που δεν έκανε και μήνυση.

Περισσότερα στο libre.gr

About Author