Μαρτυρία ασθενή από το Θριάσιο: Έκλαιγα με λυγμούς όταν επιτέλους έπεσε ο πυρετός

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ασθενή με κορονοϊό που νοσηλεύεται ακόμα στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Για το «τριπλό τζακ – ποτ» όπως το χαρακτηρίζει καθώς έχει διαγνωστεί με γρίπη τύπου Β (14η ημέρα), πνευμονία ΚΑΙ covid-19 μίλησε ο μουσικός παραγωγός Αλέξης Αλεξίου ζητώντας απ’ όλους να μείνουν στο σπίτι τους για να μη βιώσουν κι εκείνοι μια επώδυνη περιπέτεια υγείας και αναφέρεται στους ανθρώπους που σώσουν ζωές.

Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την τρομακτική εμπειρία που βιώνει τις τελευταίες 16 ημέρες τονίζοντας ότι ο κορωνοϊός «δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε».

Η περιπέτειά του, όπως λέει, ξεκίνησε με πυρετό. «Έκανα εξετάσεις και διαπιστώσαμε πως είχα γρίπη. Ωστόσο, ο πυρετός συνεχιζόταν. Το βράδυ ωστόσο κάνει ένα τρομερό χτύπημα με ρίγη και 39αρια. Αυτό συνεχιζόταν κάθε νύχτα και δεν άντεξα άλλο. Πήγα σε θεραπευτήριο όπου μου βρήκαν πως έχω πνευμονία. Έκανα και το τεστ και βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Μεταφέρθηκα στο Θριάσιο όπου και παραμένω».
«Πέρασα δύσκολες καταστάσεις, μαύρες στιγμές. Πριν τρεις μέρες είδα φως στο τούνελ. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα πυρετό και έκλαιγα με λυγμούς από την χαρά μου» προσθέτει για τις ημέρες που ακολούθησαν την διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Ο κ. Αλεξίου είπε, επίσης, ότι «ακόμη δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά και είμαι σε διαδικασία ανάρρωσης».

Έστειλε, τέλος, το μήνυμα ότι «ότι ο κορωνοϊός δεν θέλει μαγκιές. Πραγματικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές ρισκάρουν τη ζωή τους και θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ».

3ΠΛΟ JACK POT: 14η ημέρα με γρίπη τύπου Β, πνευμονία ΚΑΙ covid19! Από τις μοναδικές περιπτώσεις στη χώρα μας. Ναι έτυχε…

Gepostet von Alexis Alexiou am Samstag, 21. März 2020

About Author