Ο “μοναχικός θάνατος” της δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα- Ερωτήματα από τον βουλευτή Κρ. Αρσένη

Σε μία βαριά καταγγελία προέβη με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης για το θάνατο της δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα της “Εφημερίδας των Συντακτών”.

Όσα επισημαίνει, ωστόσο, διαψεύδει η οικογένεια.

Εικόνα

Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι ο θάνατός της κρύβει μία “τρομακτική ιστορία” αφού δεν της επέτρεψαν να πάει σε νοσοκομείο λόγω προβλήματος καρδιάς, όπως αναφέρει, δεν της έδωσαν τη δυνατότητα να κάνει τεστ για τον κορονοϊό ενώ “ο ΕΟΔΥ δεν επιτρέπει καν να γίνει νεκροψία σε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού“! “Τελικά η Χαρά θεωρείται θύμα του κορονοϊού“; αναρωτιέται ο βουλευτής Κ.Αρσένης.

Αναλυτικά η καταγγελία Αρσένη:

Αποκρύπτουν θανάτους από Κορονοϊό; Η απώλεια της δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα κρύβει μια τρομακτική ιστορία. Της είχαν δώσει οδηγία να μην πάει σε νοσοκομείο, λόγω προβλήματος στην καρδιά της. Της πήγαιναν συγγενείς φαγητό με προφυλάξεις. Συνέχιζε να μην επανέρχεται, οι γιατροί του ταμείου της έλεγαν όλα καλά, να παρακολουθεί τον πυρετό. Ζήτησε να πάει κάποιος γιατρός να την δει στο σπίτι, αφού δεν της επέτρεπαν να πάει στο νοσοκομείο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Χαρα τζαναβάρα

Της είπαν δεν χρειάζεται. Πήρε τους γιατρούς ΣΟΣ, που έρχονται σπίτι, της είπαν χρειάζονται άδεια από τον ΕΟΔΥ. Πήρε τον ΕΟΔΥ για να δώσει άδεια στους γιατρούς ΣΟΣ, της είπαν θα το εξετάσουν. Τους ξαναπήρε την επόμενη μέρα, το εξετάζουν ακόμη μάλλον. Επίσης ο ΕΟΔΥ δεν επιτρέπει καν να γίνει νεκροψία σε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού. Τελικά η Χαρά θεωρείται θύμα του Κορονοϊού; Όχι βέβαια, αφού κανονικά δεν δέχονται καν να κάνουν νεκροψίες. Ζητούσε να της κάνουν τεστ και δεν της έκαναν. Άτομο υψηλού κινδύνου παίρνει οδηγία να μείνει σπίτι, να μην πάει στο δημόσιο νοσοκομείο, να μην της δοθεί η άδεια να την δει ιδιώτης γιατρός, χωρίς να της δίνεται καν η δυνατότητα για ένα τεστ, και εν τέλει χωρίς καν νεκροψία.

Στο θέμα παρενέβη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος ζητά ενδελεχή έρευνα σχετικά με την καταγγελία του Κρίτωνα Αρσένη.

Ο Παύλος Πολάκης με δική του ανάρτηση μοιράστηκε την καταγγελία του βουλευτή του ΜέΡΑ25, σημειώνοντας σε αυστηρό ύφος ότι θα πρέπει άμεσα να απαντήσει ο ΕΟΔΥ για τα όσα αναφέρονται ενώ καταγγέλλει ότι “αν ισχύουν τότε κάποιοι από τον ΕΟΔΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ!“.

“Ο βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 Κρίτων Αρσενης έκανε πριν λίγο αυτή την καταγγελία με ανάρτηση του!!!
Αν αυτά ισχύουν τότε κάποιοι από τον ΕΟΔΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ!.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΕΟΔΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ!!!!”

Ο βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 Κρίτων Αρσενης έκανε πριν λίγο αυτή την καταγγελία με ανάρτηση του!!!Αν αυτά ισχύουν τότε…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Sonntag, 22. März 2020

 

About Author