Καιρός: Σχεδόν αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας και εξασθένηση ανέμων την Παρασκευή

Ο καιρός αύριο Παρασκευή, θα κυλήσει αίθριος στις περισσότερες περιοχές με τοπικές νεφώσεις στα νότια και μικρή πιθανότητα για λίγα φαινόμενα το πρωί στη Κρήτη Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο ως προς τις μέγιστες αλλά και ως προς τις ελάχιστες τιμές της

Για την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα, με λίγες βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση αργότερα Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου και στο Αιγαίο τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

About Author