Τηλεδιάσκεψη Κ. Μητσοτάκη με Αλ.Τσίπρα για κοροναϊό: Τόνισαν τη σημασία του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για το μεγάλο πρόβλημα του κοροναϊού.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για το κυβερνητικό σχέδιο, απάντησε στις ερωτήσεις του και τόνισε ότι οποιαδήποτε εποικοδομητική πρόταση για την αντιμετώπιση της κατάστασης είναι καλοδεχούμενη, τόσο από τον ίδιο όσο και από τα αρμόδια υπουργεία.

Και οι δύο τόνισαν τη σημασία του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι».

Η συζήτηση έγινε με πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή το απόγευμα, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καλογήρου είχε  τηλεφωνική επικοινωνία με τον γ.γ. του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη, προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτακη με τον κ. Τσίπρα για σήμερα Δευτέρα, με σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού, αλλά και την κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επικοινωνήσει σήμερα, Δευτέρα, μέσω βιντεοκλήσης, με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

 

About Author