Η κραυγή του διάσημου καρτουνίστα Παλόμπο: Στο Μιλάνο οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνοι, δείξτε υπευθυνότητα

Η καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” είναι οικουμενική και ως λύση είναι η μόνη που πραγματικά μπορεί να επηρεάσει την εξάπλωση του κορονοϊού. Ο Ιταλός καρτουνίστας AleXsandro Palombo που συνηθίζει να απεικονίζει διάσημους ως ήρωες των Simpsons, έχει ταχθεί και εκείνος με το έργο του στην καμπάνια και στη διάδοση του μηνύματος περιορισμού της διάδοσης.

Στα νέα σκίτσα του οι ήρωές του κρατούν τα πλακάτ τους που γράφουν “Μείνετε σπίτι, κανείς δεν είναι απρόσβλητος από τον κορονοϊό” και “Μείνετε σπίτι, προστατεύστε τους ηλικιωμένους”. Οι ιταλικές αρχές εκφράζουν άλλωστε την αυξανόμενη ανησυχία για την αντοχή του συστήματος υγείας, κυρίως στις περιοχές της βόρειας Ιταλίας που πλήττονται σφοδρά από την πανδημία Covid-19, καθώς, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, σε εθνικό επίπεδο έχουν καταγραφεί 3.509 νέα κρούσματα, επί συνόλου σχεδόν 25.000, και 368 θάνατοι μόνο χθες, Κυριακή.
O καλλιτέχνης μίλησε στο News 24/7 μία ημέρα μετά τις ανακοινώσεις του νεότερου, τραγικού απολογισμού, που ανέβασε τους νεκρούς στη χώρα στους 1.809.

Πηγή: news247.gr

About Author