Προανακριτική: Συνεχίζεται η κατάθεση Παππά

Στις καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή καλείται να απαντήσει σήμερα για δεύτερη φορά ο Νίκος Παππάς ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Η εξέταση του πρώην υπουργού Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 και σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της επιτροπής θα επιμείνουν σε ερωτήματα σχετικά με την περίφημη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10.3.2016.

Παράλληλα, τα στελέχη της επιτροπής ετοιμάζουν την συμπληρωματική πρόταση που θα καταθέσουν στην Ολομέλεια εντός των επόμενων ημερών προκειμένου να ενισχυθεί το κατηγορητήριο για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα πρόταση -προάγγελος του τελικού πορίσματος – θα βασίζεται κυρίως στις καταθέσεις των Σάμπυ Μιωνή, Γεωργίας Τσατάνη και Παναγιώτη Αθανασίου και θα ζητά την άδεια της Ολομέλειας προκειμένου να προστεθεί στο ποινολόγιο του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και ίσως της δωροληψίας.

About Author