Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που δυνάμεις των ΜΑΤ σπάνε αυτοκίνητα – “Έβριζαν χυδαία τους νησιώτες” (vid)

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς το όργιο αστυνομικής ωμής βίας και καταστολής από τις ορδές των μεταφερόμενων από την Αθήνα ΜΑΤ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται η ιστοσελίδα «Στο Νησί», κατά την αποχώρηση τους από το Διαβολόρεμα και λίγο πριν τη Μυτιλήνη στο ύψος του Στρατοπέδου της Παγανής άρχιζαν να σπάνε αυτοκίνητα και να βρίζουν χυδαιότατα τους κατοίκους της Λέσβου με εκφράσεις του τύπου «Γαμώ την γκασμαδία σας, τουρκόσποροι» κ.α.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έσπασαν ήταν και αυτό του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολου Βαλτά.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και απεικονίζει την οργή των δυνάμεων των ΜΑΤ που έλαβαν εντολή να μεταβούν στη Λέσβο για να περιφρουρήσουν την άφιξη των μηχανημάτων για τη δημιουργία των νέων κλειστών δομών στο νησί.

Το εν λόγω βίντεο κοινοποιήθηκε στο προφίλ του φωτορεπόρτερ Γιώργου Μουτάφη και απεικονίζει άνδρα των ΜΑΤ να σπάει το παρμπρίζ σταθμευμένου αγροτικού αυτοκινήτου στο Διαβολόρεμα της Λέσβου και στη συνέχεια έναν δεύτερο να συνεχίζει το έργο του πρώτου. Η εν λόγω κίνηση, προκάλεσε την οργή των κατοίκων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο. «Τράβα, τράβα που σπάνε τα αυτοκίνητα», ακούγεται να λέει ένας εκ των κατοίκων…

 

Ούρλιαζαν «γ@@@ την γκασμαδία σας, τουρκόσποροι» ενώ μπήκαν ακόμα και μέσα στο Στρατόπεδο. Βίντεο με συγκλονιστικές μαρτυρίες πολιτών και του στρατιωτικού ιερέα Κομνηνού Βράνη, μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα «Στο Νησί».

Η μανία τους όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά μπήκαν μέσα στο Στρατόπεδο της Παγανής το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο προκειμένου να πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.

Πολίτες που μίλησαν στο «Ν» τόνισαν ότι θα καταθέσουν μήνυση εναντίον των απρόκλητων βιαιοπραγιών και της παράνομης δράσης των ανδρών των ΜΑΤ.

Αρνητικά έχει σχολιαστεί και η παντελής απουσία των Εισαγγελικών Αρχών της Μυτιλήνης στα όσα συμβαίνουν από χτες στη Λέσβο με την ανεξέλεγκτη δράση των ομάδων αυτών που κατά τα άλλα ονομάζονται Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Στρατιωτικού Ιερέα πατρός Κομνηνού Βράνη που βρέθηκε στην περιοχή:

 

About Author