Το video που έγινε viral: Ο Μητροπολίτης Γερμανός “συνομίλησε” με τον Ιησού και του ζήτησε να μεταφέρει μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απίστευτο αλλά αληθινό: Ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός …συνομίλησε με τον Ιησού Χριστό, ο οποίος του ζήτησε να στείλει μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισπεύσει την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Πάτρας- Πύργου για να σταματήσουν τα όντως πολλά θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα στον ακατάλληλο δρόμο!

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με συμβολικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος του Βουπρασίου Αχαΐας συμμετείχε ο Μητροπολίτης Ηλείας, Γερμανός.

Στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος του Βουπρασίου, συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων συνδικαλιστικών οργανώσεων, αλλά και κάτοικοι των δύο νομών, με βασικό αίτημα τη συνέχιση των εργασιών στον δρόμο Πάτρα-Πύργος-Ολυμπία-Τσακώνα χωρίς διόδια.

Σύμφωνα με το ilidakampos.gr, ο Μητροπολίτης Ηλείας τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη των θυμάτων των τροχαίων. Ο Μητροπολίτης Ηλείας στην ομιλία που απηύθυνε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί και είπε ότι προσεύχεται στον θεό να δώσει μία λύση στο πρόβλημα. «Πρέπει να σας εξομολογηθώ. Σήμερα το πρωί μετά την προσευχή μου στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στην Μητρόπολη ιδιαίτερα θερμά λόγω των γεγονότων προσευχήθηκα και για πρώτη φορά ακούω τον Χριστό και μου απαντάει: “Γερμανέ στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα-Πύργος-Ολυμπία-Τσακώνα αμέσως. Το μεταφέρω στον κ. πρωθυπουργό και τον παρακαλώ εκ μέρος όλων μας εδώ να δώσει εντολή στον υπουργό Υποδομών να αρχίσει ο δρόμος γρήγορα για να σταματήσουν οι θάνατοι», είπε συγκεκριμένα.

 

About Author