Πέτσας για Novartis: Καλούμε τον Νίκο Παππά να τοποθετηθεί μετά από όσα είπε ο Δ. Παπαγγελόπουλος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha κάλεσε τον Νίκο Παππά να τοποθετηθεί μετά από όσα είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Έχουμε μια δημόσια τοποθέτηση του κ. Παπαγγελόπουλου που ομολογεί ότι είχε συνάντηση με τον κ. Παππά για να συζητήσουν με επιχειρηματία για εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις. Αυτό είναι αδιανόητο. Ενισχύει όλες τις καταθέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλούμε τον κ. Παππά να τοποθετηθεί. Ας δώσει απαντήσεις και η προανακριτική θα τις συνεκτιμήσει», ανέφερε ο κ. Πέτσας επαναλαμβάνοντας πως αυτό «είναι πρωτοφανές, δεν το έχουμε ξανακούσει».

Οι προστατευμένοι μάρτυρες έσκασαν τη φούσκα της σκευωρίας στην υπόθεση Novartis“, αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς σε ανάρτηση του στο Twitter.

Προσθέτει ότι “οι κύριοι Μητσοτάκης και Πέτσας προσπαθούν τώρα να φουσκώσουν μια αναφορά σε μια υπόθεση που έχει τις ρίζες της στο 2013″ και τονίζει: “Ας μας πει ευθέως ο κ.Μητσοτάκης αν καταγγέλλει τον κ.Σαμαρά για «παραδικαστικό»”.

About Author