Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Διευθυντές καναλιών – Τι τους ζήτησε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας σύμφωνα με πληροφορίες στο περιθώριο της πρωινής σύσκεψης με τους στενούς του συνεργάτες στο Μέγαρο Μαξίμου είχε συνάντηση με διευθυντές καναλιών. Η συνάντηση είχε ως βασικό θέμα συζήτησης το ζήτημα του κοροναϊού και σε αυτή συμμετείχε και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους επικεφαλής των τηλεοπτικών σταθμών να μην «σηκώνουν ψηλά» στα κεντρικά δελτία ειδήσεων το θέμα του κοροναϊού και να είναι όσο το δυνατόν πιο καθησυχαστικοί.

Αρχής γενομένης από τα σημερινά δελτία, όπως και έγινε…

Οι Νοσοκομειακοί γιατροί διαψεύδουν Κικίλια

Λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, διαβεβαίωσε ότι η χώρα είναι «θωρακισμένη» απέναντι στον κορονοϊό, όμως οι άνθρωποι της Υγείας, που ζουν την καθημερινότητα των νοσοκομείων δεν φαίνεται να συμφωνούν μ’ αυτή την αισιόδοξη εκτίμηση.

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και διευθυντής Νευροχειρουργός στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, Παναγιώτης Παπανικολάου, διέψευσε τις δηλώσεις του κ. Κικίλια τονίζοντας πως «η χώρα όχι μόνο δεν είναι «θωρακισμένη» για ενδεχόμενη σοβαρή επιδημία, αλλά είναι τελείως ανοχύρωτη».

About Author