Στην Αθήνα τη Δευτέρα UEFA και FIFA για συναντήσεις με ΕΠΟ και κυβέρνηση

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν αναμένεται στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα (24/2) για την προγραμματισμένη συνάντηση με την ελληνική κυβέρνηση, που έχει ζητήσει μνημόνιο συνεργασίας με UEFA και FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας επιστρέφει για πρώτη φορά στην πόλη στην οποία εξελέγη στο ύπατο αξίωμα της UEFA, το 2016, συνοδεία του διευθυντή του τμήματος Εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και υψηλόβαθμων στελεχών.

Τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, όπως και τον αντιπρόεδρο της FIFA Γκρεγκ Κλαρκ, ο οποίος θα συνοδεύεται από τη διευθύντρια του τμήματος Εθνικών ομοσπονδιών της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, Έμιλι Σο, θα υποδεχθεί το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ευάγγελος Γραμμένος.

Οι πρόεδροι της UEFA και της ΕΠΟ θα έχουν επίσημη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 19:00, στην οποία θα παραστούν ακόμα ο κ. Λάκοβιτς, ο κ. Κλαρκ, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, η κυρία Σο και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα της επικαιρότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν των καλεσμένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Τον πρόεδρο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν θα υποδεχθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.

Ο κ. Τσέφεριν, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στην πόλη που εξελέγη στη θέση του Προέδρου της UEFA το 2016, θα συνοδεύεται από τον διευθυντή του τμήματος Εθνικων Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς και αλλά υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Γραμμένος θα υποδεχθεί επίσης και τον αντιπρόεδρο της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, ο οποίος θα συνοδεύεται από την διευθύντρια του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της παγκόσμιας ομοσπονδίας κα Έμιλι Σο.

Οι πρόεδροι της UEFA και της Ε.Π.Ο. θα έχουν επίσημη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 19.00, στην οποία θα παραστούν ακόμα ο κ. Λακοβιτς, ο αντιπρόεδρος της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, η διευθύντρια του τμήματος ομοσπονδιών της FIFA κα Εμιλι Σο και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φουσεκ. Θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια ο κ. Γραμμένος θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του κ. Τσέφεριν και των λοιπών επίσημων καλεσμένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

About Author