Πολάκης για τους “αρμούς της εξουσίας”: “Λυσσάξατε παπαγάλοι των ΜΜΕ. Η επόμενη φορά θα είναι αλλιώς…”

«Λυσσάξατε παπαγάλοι των ΜΜΕ και του συστήματος της διαπλοκής», έγραψε στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

 

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Παύλος Πολάκης την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι «τη δεύτερη φορά πρέπει να ελέγξουμε όλους τους αρμούς της εξουσίας», που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και πολιτική κόντρα.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο Facebook παρέθεσε φωτογραφίες με αρμούς… πλακιδίων και πέτρας και αφού εξαπέλυσε επίθεση στον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα έγραψε:

«Λυσσάξατε παπαγάλοι των ΜΜΕ και του συστήματος της διαπλοκής… Τρέμει το κατωσαγονο σας…. Η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ… Το μάθημα το πήραμε!!!».

ΑΡΜΟΣ Πλακακιών (φωτό 1)ΑΡΜΟΣ Πέτρας (φωτό 2)ΑΡΜΟΣ μνημονίων και βαθέως κρατους(φωτό 3)Λυσσάξατε παπαγάλοι των ΜΜΕ…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 17. Februar 2020

Δικαστική απαλλαγή Πολάκη

Σχετικά με την σημερινή υπ’ αριθ. 1057/2020 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, που δέχεται και τυπικά και κατά την ουσία της την έφεση του Βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη και ταυτόχρονα εξαφανίζει την πρωτόδικη ερήμην καταδίκη του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για συκοφαντική δυσφήμιση του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου, ο Βουλευτής Χανίων δήλωσε τα εξής:

«Δεν απαξιώνω τον συνδικαλισμό και τους λειτουργούς του (πώς θα μπορούσα άλλωστε αφού για χρόνια συνδικαλιζόμουν ως φοιτητής και αργότερα γιατρός…). Έχω όμως διαχρονικά μέτωπο με συνδικαλιστές σε διατεταγμένη υπηρεσία, που αποκτούν υπόσταση από το ιδιοτελές πάρε-δώσε με διεφθαρμένες εξουσίες. Οι πολιτικές ηγεσίες εκείνες (όπως και οι συνδικαλιστές και τα ΜΜΕ που τις λιβάνιζαν), που χρεοκόπησαν τη χώρα και γκρέμισαν το δημόσιο σύστημα Υγείας, έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολλών σε αυτή τη χώρα.

»Όσο για τον συνδικαλισμό του κ. Γιαννάκου…, εδώ και 8 μήνες κυβέρνησης ΝΔ και Μητσοτάκη, που το δημόσιο σύστημα Υγείας δέχεται καθημερινά πλήγματα και παραδίδεται σε ιδιωτικά συμφέροντα, έχει σημάνει συναγερμός SILVER ALERT για την εξαφάνιση του Προέδρου και της παρέας του (αφού μια παρέα είναι μόνο που συνεχίζει να τον πιστεύει και να τον ακολουθεί). Τι να πει κανείς τώρα για τον κ. Γιαννάκο και τους ομοίους του. Δεν φτάνει που θα του ‘χουν μείνει αμανάτι όλα εκείνα τα οικοδομικά υλικά (τούβλα και λάσπες) και τα οικόσιτα πτηνά που περιέφερε για χρόνια έξω από τα Υπουργεία…, χάνει και τα δικαστήρια! Γι’αυτό κι εμείς θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα»!

 

 

About Author