“Θετική”, κατά τον Θεοχάρη, η απουσία της Ελλάδας από την Διάσκεψη για τη Λιβύη! (vid)

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης του με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση στον τηλ. σταθμό Open. Ο κ. Θεοχάρης χαρακτήρισε ως “θετικό γεγονός” την απουσία της Ελλάδας από τη συνδιάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη!

Νωρίτερα, ο Αλ. Χαρίτσης είχε επικρίνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική που ασκεί, τονίζοντας αφενός πως η στάση της απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα δεν είναι η πρέπουσα και, αφετέρου, πως η απουσία της χώρας τόσο από την πρώτη σύσκεψη, που είχε πραγματοποιηθεί στις 19/1 στο Βερολίνο, όσο και από την επικείμενη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/2.

Ο Χ. Θεοχάρης έφτασε στο σημείο, προκειμένου να δικαιολογήσει τη μη κλήση της Ελλάδας και στις δύο συνδιασκέψεις, να ισχυριστεί ότι, “εκ των υστερών”, κρίνει ως θετική η απουσία της χώρας από την πρώτη όσο και από την επικείμενη! “Είναι δυνατόν να λέτε ότι είναι θετικό να λείπει η χώρα μας από τα διεθνή φόρα;”, απάντησε ο Αλ. Χαρίτσης στον Χ. Θεοχάρη. Επιπλέον, υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε δεσμευτεί πως, αμέσως μετά την πρώτη συνδιάσκεψη, θα φρόντιζε να είναι παρούσα στη δεύτερη. Δείτε το βίντεο:

 

Θεοχάρης: «Θετικό γεγονός» η απουσία της Ελλάδας από τη συνδιάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη!

«Θετικό γεγονός» η απουσία της Ελλάδας από τη συνδιάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη: Απίστευτη δήλωση από τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη.

Gepostet von left.gr am Freitag, 14. Februar 2020

 

About Author