Σκληρή απάντηση Χαρίτση σε Πέτσα: “Πρόκειται για ζωές μικρών παιδιών”- “Οι τρεις “αλήθειες” δημιουργούν ισάριθμες απορίες”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, απαντά στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, περί «μικροπολιτικής εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ανέχειας».

«Οι τρεις “αλήθειες” του κυβερνητικού εκπροσώπου μας δημιουργούν ισάριθμες απορίες:

1η απορία: Η μοναδική απάντηση της ΝΔ στην περίπτωση λιποθυμίας μιας μαθήτριας από ασιτία είναι πως φοιτούσε σε Γυμνάσιο και όχι σε Δημοτικό;

2η απορία: Υπάρχει κάποιος άριστος στην κυβέρνηση που να έχει την ικανότητα να συγκρίνει στοιχεία; Αν όχι, τότε να βοηθήσουμε. Πέρυσι (σχολικό έτος 2018-2019), στις αρχές Φεβρουαρίου προσφέρονταν ημερησίως 115.267 σχολικά γεύματα. Σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση ανακοίνωσε, προσφέρονται 111.066 γεύματα ημερησίως, ενώ ο σχεδιασμός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να προσφέρονται 185.000. Αλλά η ΝΔ ούτε έτοιμες πολιτικές δεν είναι ικανή να εφαρμόσει.

3η απορία: Πώς είναι δυνατόν όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως οι ζωές μικρών παιδιών, να απαντάτε με επιχειρηματολογία που αντλήσατε από απογευματινή εφημερίδα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως το μόνο σας άγχος είναι να κάνετε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ;» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

About Author