Σε μια φωτογραφία, μία ολόκληρη τραγωδία – Άνδρας με μάσκα κείτεται νεκρός από τον κοροναϊό στην επαρχία Ουχάν

Τον γύρο του κόσμου κάνει μέσω των διεθνών πρακτορείων η εικόνα άνδρα που κείτεται νεκρός στην Ουχάν της Κίνας, επίκεντρο της επιδημίας του κορωνοϊού, από την οποία έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 213 άτομα.

Ο άνδρας μέσης ηλικίας με μάσκα στο πρόσωπο κατέρρευσε και πέθανε σε κεντρικό δρόμο της πόλης που είναι σε καραντίνα και θεωρείται η πηγή του κορωνοϊού. Αστυνομικοί με ειδικές στολές έσπευσαν γύρω του.

Ο άνδρας φαίνεται πεσμένος στο πεζοδρόμιο έξω από ένα κατάστημα με έπιπλα. Οι αστυνομικοί καλύπτουν το άψυχο κορμί του με μια μπλε κουβέρτα. Στη συνέχεια δανείζονται κούτες από ένα σούπερ μάρκετ και φτιάχνουν ένα αυτοσχέδιο τείχος για να καλύψουν την σκηνή.

Αφού μεταφέρουν την σορό του άνδρα σε ένα ημιφορτηγό, αρχίζουν να ψεκάζουν ο ένας τον άλλον με απολυμαντικό αλλά και το σημείο στο οποίο έπεσε νεκρός ο άτυχος άνδρας. Μια γυναίκα που παρακολουθεί την σκηνή, λέει ότι είναι σίγουρη πως πέθανε από τον κορωνοϊό.

Όλο αυτό το σκηνικό διαδραματίζεται μόλις ένα τετράγωνο μακριά από νοσοκομείο της πόλης που αντιμετωπίζει κρούσματα κορωνοϊού.

ΠΗΓΗ: newpost

About Author