Ο Βορίδης έκοψε την πίτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Μάκης Βορίδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση «ελάχιστη προσφορά του Υπουργείου προς τους ανθρώπους του που εργάζονται σκληρά προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει η πολιτική του ηγεσία στην αδιάκοπη προσπάθεια της για αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα».

Επιπρόσθετα εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αντιδράσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το κόστος της εκδήλωσης, τονίζοντας σύμφωνα με πηγές του υπουργείου ότι «ανήγαγαν σε μείζον πολιτικό ζήτημα μία εορταστική εκδήλωση».

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Βορδίης κάλεσε «παρευρισκόμενους να φάνε και να πιουν στην υγειά του Πάνου Καμμένου». Και αυτό γιατί όπως εξηγούσαν πηγές του υπουργείου ο κ. Καμμένος σε δικαστική διαμάχη είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος του υπουργού και είχε υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό των 40.000 ευρώ, από τα οποία ο Μάκης Βορίδης κάλυψε εξολοκλήρου το κόστος της εκδήλωσης.
Νωρίτερα, ο υπουργός ανακάλεσε την εντολή για δέσμευση πίστωσης των 12.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του υπουργείου.

Πηγές του υπουργείου, σημείωναν με αφορμή την εκδήλωση ότι «δεν έπιασε τόπο το κλίμα μιζέριας που επιχείρησε να καλλιεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε μία επίδειξη μικροπολιτικής σκοπιμότητας βγαλμένης από τα χρόνια που η προπαγάνδα και η λασπολογία υπερτερούσαν της λογικής, στοχοποίησε την πρωτοβουλία Βορίδη να πραγματοποιηθεί εκδήλωση κοπής πίτας προς τιμήν των 750 εργαζόμενων του υπουργείου και των οικογενειών τους».

About Author