Τρέξε για το Όσκαρ, Τομ Χανκς!

…Γουρλίδικη αποδείχθηκε για τον Τομ Χανκς η πολιτογράφησή του ως Έλληνα πολίτη από τον Πρ. Παυλόπουλο καθώς πέρασαν σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που ήταν και πάλι υποψήφιος για Όσκαρ.

Φέτος, υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος κινηματογραφικός αστέρας ανακοινώθηκε ως υποψήφιος για Όσκαρ στην κατηγορία Β’ Ανδρικός Ρόλος για την ερμηνεία του ως Φρεντ Ρότζερς στην ταινία “A Beautiful Day in the Neighborhood” (Μια όμορφη μέρα στη γειτονιά).
Είναι η έκτη υποψηφιότητα του Τομ Χανκς και η πρώτη από τότε το 2000, όταν ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία “Cast Away” (O Ναυαγός).
Ο Αμερικανός ηθοποιός κέρδισε δύο συνεχόμενες χρονιές Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τις ερμηνείες του στις ταινίες “Philadelphia” το 1993 και “Forrest Gump” το 1994.
Στα χρόνια που ακολούθησαν μετά την ταινία «Ο Ναυαγός», ο Τομ Χανκς θεωρήθηκε ότι απογοήτευσε με τους ρόλους του στις ταινίες “Captain Phillips” το 2012 και “The Post” το 2017.
Νωρίτερα αυτό τον μήνα ο Τομ Χανκς τιμήθηκε με το Βραβείο Σέσιλ Ντε Μιλ, Χρυσή Σφαίρα που απονέμεται κάθε χρόνο από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλυγουντ για την εξαίρετη συμβολή στον κόσμο της ψυχαγωγίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

About Author