Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: “Απών ο κ. Μητσοτάκης από τη Βουλή, απόντες και οι κύκλοι του”

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στις κυβερνητικές διαρροές περί εκτός θέματος ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας πως από την Βουλή, απών ήταν και ο κ. Μητσοτάκης αλλά και οι “κύκλοι” που σχολιάζουν χωρίς να έχουν ακούσει την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήταν ο μόνος απών από τη Βουλή, ήταν και οι “κύκλοι” του που σχολιάζουν χωρίς να έχουν καν ακούσει την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει στην πράξη την προσήλωσή του στην εθνική και συναινετική γραμμή για τα ελληνοτουρκικά. Αυτό όμως δε σημαίνει να μην ασκεί το καθήκον του και να μην επισημαίνει λάθη, αρρυθμίες και αντιφάσεις, που μπορεί να εκθέσουν τη χώρα και πρέπει να διορθωθούν», σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζουν:

«Ίσως άλλωστε η επίγνωση αυτών ήταν αυτή που οδήγησε τον Πρωθυπουργό να σπεύσει να εγκαταλείψει την αίθουσα αμέσως μετά την ομιλία του και πριν λάβει το λόγο ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης, καταγράφοντας ένα ακόμη κοινοβουλευτικό unfair στο ενεργητικό του και μάλιστα σε μια ιστορική όπως ο ίδιος δήλωσε συνεδρίαση».

About Author