Ο άνθρωπος στο Μαξίμου που βάλλεται πανταχόθεν για τα γαλάζια ρουσφέτια

Φωτιές στην κυβερνητική παράταξη άναψε ο 80χρονος Κωνσταντίνος Πατέρας, όχι μόνο με τον διορισμό του αλλά και με τις δηλώσεις που έκανε, παρά την παραίτησή του μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο ίδιος ο πρωθυπουργός του υποσχέθηκε τον διορισμό με αντάλλαγμα τον «στρατό των ψηφοφόρων που διαθέτει στα Τρίκαλα» ως παλιός πολιτευτής διαδοχικά με τη ΝΔ, τον ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ. Με τις δηλώσεις του ο κ. Πατέρας άγγιξε ένα ευαίσθητο θέμα για τους νεοδημοκράτες, αφού είπε ότι «στη ΝΔ υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός» και κυρίως ότι «παραγκωνίζονται δοκιμασμένα στελέχη που έχουν προσφέρει στην παράταξη». Ο καλός σταθμός τον έβγαλε βέβαια γιατί θεωρούσε ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Πατέρας θα βοηθούσε στην προσπάθεια να μαζευτεί το θέμα, αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Σαν να μίλησε στην καρδιά των στελεχών ο κ. Πατέρας, αφού αυτό είναι το παράπονο της πλειονότητας των μικρομεσαίων «γαλάζιων» που βλέπουν να καταλαμβάνονται οι θέσεις του κρατικού μηχανισμού από απολιτίκ τεχνοκράτες ή από άτομα όπως η Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο Απόστολος Δοξιάδης που «δεν έχουν προσφέρει στην παράταξη».

Ποιον όμως φωτογραφίζουν τα στελέχη της ΝΔ στο Μέγαρο Μαξίμου τον οποίο θεωρούν ως υπεύθυνο;

Ο ανιψιός του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης κανονίζει όλα τα ρουσφέτια και βάλλεται πανταχόθεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

About Author