Πανελλαδική διάσκεψη των “53”: Υπέρ της αριστερής ριζοσπαστικής φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ

«Ζεσταίνεται» ο διάλογος ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιείται η διήμερη πανελλαδική συνδιάσκεψη της Κίνησης των «53», η οποία είναι ανοιχτή σε μέλη και φίλους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σε αυτή τη συγκυρία – και με οδηγό την αριστερή, ριζοσπαστική φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ, τα διδάγματα από την κυβερνητική εμπειρία καθώς και την ανάγκη συνάντησης του κόμματος με όσο το δυνατόν πλατύτερα στρώματα της κοινωνίας – συναντιόμαστε, συζητάμε, συνθέτουμε» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Κίνησης.

Η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας Μελών 53+» έχει ως εξής:

«Ένας οδικός χάρτης προς το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Τι να επιδιώξουμε, τι να κρατήσουμε, τι να αφήσουμε πίσω μας».

Αυτό είναι το θέμα της πανελλαδικής συνάντησης της Πρωτοβουλίας Μελών-53+ που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 9-10/11 στο ξενοδοχείο ΟΣΚΑΡ (Φιλαδέλφειας 25-Σταθμός Λαρίσης). Μια συνάντηση ανοιχτή, στην οποία καλούνται μέλη και φίλοι του κόμματος προκειμένου να κατατεθούν απόψεις, προτάσεις και προβληματισμοί τόσο ως προς το πολιτικό διακύβευμα όσο και για το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στις νέες συνθήκες.

Σε μια εποχή που ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός επελαύνει… Που κοινωνικά-εργασιακά-ατομικά/συλλογικά δικαιώματα και κατακτήσεις χρόνων, απειλούνται.. Που φασιστικές, ρατσιστικές, μισαλλόδοξες συμπεριφορές επιτάσσουν τη δημιουργία ενός ισχυρού κινήματος αλληλεγγύης…

Σε αυτή τη συγκυρία – και με οδηγό την αριστερή, ριζοσπαστική φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ, τα διδάγματα από την κυβερνητική εμπειρία καθώς και την ανάγκη συνάντησης του κόμματος με όσο το δυνατόν πλατύτερα στρώματα της κοινωνίας – συναντιόμαστε, συζητάμε, συνθέτουμε.

Οι εργασίες της πανελλαδικής συνάντησης θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 15.30

Πρωτοβουλία Μελών 53+

Πηγή: news247.gr

About Author