Πραγματικές οι δηλώσεις Πέτσα που ανέφερε ο Τσίπρας (vid)- Εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης

Πραγματικές είναι τελικά οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στις οποίες αναφέρθηκε στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας εγκαλώντας γι αυτό τον πρωθυπουργό.

ΌΠως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Πέτσας όντως είπε -στην εκπομπή “Ακραία Φαινόμενα” του Δημήτρη Καμπουράκη στον Σκάϊ- ότι “η αύξηση των περιπολιών στο Αιγαίο οδηγεί στατιστικά και σε περισσότερα θύματα”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλεσε “ψεύτη” τον Αλέξη Τσίπρα και αμφισβήτησε ότι έγιναν οι δηλώσεις, προκαλώντας τον, μάλιστα, να τις παρουσιάσει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα παραδώσει πλήρη απομαγνητοφώνηση και κάλεσε τον πρωθυπουργό ή να ζητήσει συγγνώμη για όσα του είπε, ή να στείλει στο σπίτι του τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Το βίντεο, πάντως, επιβεβαιώνει αυτολεξεί όσα είπε ο κ. Τσίπρας. Αναμένεται προφανώς νέα απάντηση από την κυβέρνηση, αν και ο ίδιος ο Στέλιος Πέτσας εμφανίστηκε (εσπευσμένα) στο δελτίο ειδήσεων του Σκάϊ και προσπάθησε να δικαιολογήσει όσα είπε, λέγοντας πως απαντούσε στις δηλώσεις Τσαβούσογλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ζήτησε να εμφανιστεί στον Σκάϊ αργά το απόγευμα για να δώσει εξηγήσεις κι έτσι να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό που χαρακτήρισε τις δηλώσεις του “fake news” και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης “ψεύτη”…

 

 

About Author