Μητσοτάκης: Λέτε ψέμματα για τον κ. Πέτσα – Τσίπρας: Αν έχω δίκαιο τότε πρέπει να τον απομακρύνετε (vid)

Στα άκρα η κόντρα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό και το νομοσχέδιο για το άσυλο.

Μάλιστα κατά τη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου  Στέλιου Πέτσα σύμφωνα με την οποία “περισσότερες περιπολίες του λιμενικού σημαίνουν περισσότερα τραγικά συμβάντα”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ 5′ ΚΑΙ 25″

Παρέμβαση στη Βουλή επί του Σ/Ν «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις»

Παρέμβαση στη #Βουλή επί του Σ/Ν του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις». #Vouli

Gepostet von Alexis Tsipras am Donnerstag, 31. Oktober 2019

Η αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού ο οποίος κάλεσε επίμονα τον κ. Τσίπρα να καταθέσει τις δηλώσεις του κ. Πέτσα στα πρακτικά της Βουλής αποκαλώντας τον ψεύτη. “Μια φορά ψεύτης πάντα ψεύτης” είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Τσίπρας σήκωσε το γάντι και είπε ότι θα καταθέσει την απομαγνητοφώνησητων δηλώσεων του κ. Πέτσα. Μάλιστα είπε πώς εφόσον αυτός έχει δίκαιο τότε είτε θα ανακαλέσει είτε θα απομακρύνει τον κ. Πέτσα.

Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος κατέθεσε την απομαγνητοφώνηση από τις δηλώσεις του κ. Πέτσα αναφέροντας πώς ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΣΑ: “Όσο αυξάνουμε τις περιπολίες αυξάνεται στατιστικά η πιθανότητα δυστυχώς να έχουμε θέματα όπως αυτό το τραγικό περιστατικό, που είχαμε τις τελευταίες μέρες. Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να φυλάμε τα σύνορά μας.” 

 

About Author