Εικόνες φρίκης στο Πακιστάν – Δεκάδες νεκροί όταν τυλίχθηκε στις φλόγες τρένο (εικόνες, vid)

Τουλάχιστον 71 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και πολλοί προσκυνητές από τη φωτιά που ξέσπασε σε τρένο στο Πακιστάν. Το όχημα βρίσκεται τώρα ακινητοποιημένο σε περιοχή κοντά στην πόλη Ραχίμ Γιαρ Χαν, στο νότιο τμήμα της επαρχίας Πουντζάμπ.

Το απίστευτο δυστύχημα συνέβη όταν εξερράγη γκαζάκι, το οποίο οι επιβάτες χρησιμοποιούσαν για να ετοιμάσουν το πρωινό τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για train pakistan fire

Η φωτιά, όπως μεταδίδει το Reuters, κατέστρεψε τρία από τα τέσσερα βαγόνια του τρένου, κοντά στην πόλη Rahim Yar Khan στην επαρχία Πουντζάμπ.

Όπως εξήγησε ο υπουργός, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο επιβάτες να μεταφέρουν κρυφά γκαζάκια για να ετοιμάσουν τα γεύματά τους κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών.

Δεκάδες και οι τραυματίες.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε αργά το πρωί, αν και διασώστες και πυροσβέστες εξακολουθούν να ερευνούν τα καμένα βαγόνια, σύμφωνα με δημοσιογράφους. Κάποια από τα θύματα που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στο κεφάλι πηδώντας από το καιόμενο τραίνο την ώρα που αυτό βρισκόταν ακόμη εν κινήσει, δήλωσε ο Μουχαμάντ Ναντίμ Ζία, διευθυντής του νοσοκομείου της Λιακουατπούρ, της πιο κοντινής πόλης στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πλέον οι νεκροί είναι 71 και οι τραυματίες 44. Ο Αντνάν Σάμπιρ, εκπρόσωπος των τοπικών υπηρεσιών διάσωσης, επεσήμανε από την πλευρά του ότι οι νεκροί είναι 73 και οι τραυματίες 40.

Αποτέλεσμα εικόνας για train pakistan fire

About Author