Στα “μαχαίρια” το ζεύγος Πατούλη: Γιατί η Μαρίνα είναι έξαλλη με τον Γιώργο

Η Μαρίνα Σταυράκη, όπως είναι το πατρώνυμό της, είναι μια γυναίκα που δεν έχει μόνο εκρηκτική εμφάνιση, αλλά και μια πολύ έντονη και ανεξάρτητη προσωπικότητα. Στοιχεία τα οποία, ειδικά τα τελευταία χρόνια που η «Πατούλαινα» έχει αφιερωθεί στην αυτοδιοίκηση και την πολιτική, προκαλούν εντάσεις στη σχέση με τον σύζυγό της, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως έχει μπει πια για τα καλά στον χώρο της λεγόμενης σόουμπιζ, όμως κάποια στιγμή, τόσο η εμφάνιση, όσο και η συμπεριφορά και οι επιλογές της γίνονται ακραίες. Κι αυτό ενοχλεί τον Περιφερειάρχη σύζυγο που τη θέλει πιο μαζεμένη και πιο συνετή.

Τι έχει γίνει τώρα; Μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», έγινε γνωστό πως η Μαρίνα Πατούλη δεν θα συμμετάσχει τελικά στο «Just the 2 of us» του OPEN TV για το οποίο είχε δεχτεί πρόταση. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι στην αρχή είχε συμφωνήσει σε όλα με τον παρουσιαστή του σόου και προσωπικό της πια φίλο Νίκο Κοκλώνη, τελικά απέσυρε τη συμμετοχή της και ο λόγος, όπως μάθαμε είναι ο σύζυγός της. «Δεν συνάδουν αυτά τα πράγματα με τους νέους σου ρόλους, δεν είναι σοβαρά. Θα σε κράζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ!», φέρεται να της είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Πατούλης με την ίδια να εξαγριώνεται και να γίνεται στο χρυσοποίκιλτο Πατουλέικο στο Μαρούσι το έλα να δεις…

ΠΗΓΗ: patkiout.gr

About Author