Ονόματα εκπλήξεις στην ηγετική ομάδα του OPEN

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στην «ηγετική πυραμίδα» του OPEN εντάσσονται νέα πρόσωπα. Τα δύο από αυτά έχουν μακρά θητεία και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Επιθυμία τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι να δημιουργηθεί μία τετραμελής ομάδα που θα έχει συμβουλευτικό κυρίως χαρακτήρα.

Κατ’ αρχάς ο Γιώργος Λεβέντης που επί σειρά ετών βρισκόταν στην «ηγετική πυραμίδα» του ΑΝΤ1 ενώ τα τελευταία χρόνια μένει στο εξωτερικό όπου συνεχίζει όπως είναι φυσικό να ασχολείται με τα τηλεοπτικά… και όχι μόνο, σε διεθνές επίπεδο. Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποια… ανατροπή τότε σύντομα μέσα από τη συνεργασία του με το OPEN θα ασχοληθεί ξανά με το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Ένα ακόμα πρόσωπο που έχει δεχτεί πρόταση να συνεργαστεί με την «ομάδα» φαίνεται ότι είναι ο Τέρενς Κουίκ που μπορεί να ασχολείται με την πολιτική σκηνή αλλά ε… μην ξεχνάμε τον πρότερο και επί σειρά ετών τηλεοπτικό ρόλο του

Εκτός όμως από τον Γιώργο Λεβέντη και τον Τέρενς Κουίκ την τετραμελή ομάδα θα συμπληρώσουν δύο ακόμα πρόσωπα που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, τα οποία ασχολούνται ενεργά με τα Μέσα και τη σύγχρονη τεχνολογία τους.

About Author