Διπλό χτύπημα Μπογδάνου: Τα “βάζει” με τη Μιχαηλίδου και τα κανάλια! (vid)

Ξαναχτύπησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αυτή την φορά με αιχμές κατά της Δόμνας Μιχαηλίδου η οποία συνέδεσε την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου με την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό. Ο βουλευτής ωστόσο δεν κατονόμασε την υφυπουργό Εργασίας κατά τη δήλωση που έκανε μετά το τέλος της παρέλασης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, Κων. Τασούλα.

«Πολλά λέγονται και ακούγονται τέτοιες ημέρες στο γιατί πολέμησαν πριν από 79 χρόνια οι πρόγονοί μας. Οι πρόγονοί μας πολέμησαν για τις δύο υπέρτατες, διαχρονικές, αξίας μας: Πατρίδα και Ελευθερία. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων. Και του χρόνου με υγεία», είπε.

«Κατά πρώτον συγχαρητήρια στα κορίτσια και τα αγόρια που σήμερα μας έκαναν υπερήφανους. Πολλά λέγονται και ακούγονται αυτές τις μέρες ως προς το γιατί πολέμησαν πριν εβδομήντα-εννέα χρόνια οι πρόγονοί μας. Οι πρόγονοί μες πολέμησαν για τις δύο υπέρτατες, διαχρονικές αξίες μας: Πατρίδα και Ελευθερία. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων. Και του χρόνου με υγεία.»

Gepostet von Constantinos Bogdanos am Montag, 28. Oktober 2019

 

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού λίγο αργότερα κατήγγειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων τους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν έπαιξαν τη δήλωσή του..εξαιρώντας στη συνέχεια το Open!

About Author