Ανάρτηση Πολάκη για προανακριτική: Χουντικής έμπνευσης η εξαίρεση – Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην επιτροπή

“Χουντικής έμπνευσης” χαρακτηρίζει ο Παύλος Πολάκης την απόφαση της προανακριτικής επιτροπής για εξαίρεση του ιδίου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου από τις εργασίες της επιτροπής, κάνοντας λόγο για προσπάθεια συσκότισης και αποπροσανατολισμού της συζήτησης από το “τεράστιο σκάνδαλο της Novartis και της φαρμακευτικής δαπάνης”.

Αναρτώντας μία φωτογραφία του με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει πως “δεν νομιμοποιούμε τη διαδικασία” και διαμηνύει ότι “θα συνεχίσουμε να είμαστε στην επιτροπή”.

Η ανάρτηση του Πολάκη:

Χουντικής έμπνευσης απόφαση της πλειοψηφίας της προανακριτικής (ΝΔ κιναλ) για εξαίρεση εμένα και του Τζανακόπουλου από τις εργασίες της επιτροπής, με το πρόσχημα πως θα μας καλέσουν ως μάρτυρες !!!

Ο σκοπός τους τριπλός ,να ελέγξουν τη σύνθεση της επιτροπής για να προφυλάξουν μάρτυρες όπως το Φρουζή και το Μανιαδάκη, να συσκοτίσουν και να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ και της φαρμακευτικής δαπάνης που πληρώσαμε 32 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και βέβαια να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς που διερευνούν τις ποινικές ευθύνες των υπουργών τους!!!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (απείχαμε απο την ψηφοφορία μη αναγνωρίζοντας το δικαίωμα να αποφασίσουν την εξαίρεση μας ,καθώς οι επιτροπές συγκροτούνται με πρόταση των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ)

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Gepostet von Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis am Dienstag, 29. Oktober 2019

About Author