Οι έξι νέοι σύμβουλοι του Αλέξη Τσίπρα

Έξι νέοι σύμβουλοι ορίστηκαν στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα όπως δημοσιεύει ο Βασίλης Σκουρής στο news247.gr.

-Ο πρώην υπουργός Κώστας Γαβρόγλου αναλαμβάνει σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα παιδείας και εκκλησίας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως η Κουμουνδούρου θα ακολουθήσει τις βασικές γραμμές της πολιτικής που είχε ως κυβέρνηση, όπως και τις προσεκτικές μεταρρυθμίσεις στα εκκλησιαστικά θέματα.

-Ο Τάκης Παυλόπουλος, που προϋπήρξε σύμδουλος για μθέματα ευρωπααίκής πολιτικής, αναλαμβάνει πλέον σύμβουλοσ για θέματα οικονομικών και οικονομίας. Αναλαμβάνει ουσιαστικά τα καθήκοντα που είχε και ως υφυπουργός ο Δημήτρης Λιάκος, που μεταπήδησε μετάτις εκλογές στον ιδιωτικό τομέα.

-Επισημοποιείται η παραμονή του νεαρού και ικανότατου διπλωμάτη Βαγγέλη Καλπαδάκη ως συμβούλου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά και άμυνας και μετανάστευσης.

– Ο πρώην υφυπουργός Κώστας Στρατής αναλαμβάνει σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα σε θέματα πολιτισμού.

-Ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, πρώην ΓΓ υπουργείου Δικαιοσύνης, αναλαμβάνει σύμβουλος Εσωτερικών, Ψηφιακής Πολιτικής και υποδομών και μεταφορών.

-Ο Γιώργος Σαρλής, πρώην ΓΓ του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναλαμβάνει σύμβουλος για θέματα δικαιοσύνης και προστασίας του πολίτη.

ΠΗΓΗ: news247.gr

About Author