Ο πάπα-drone έπεσε θύμα χάκερ – Ανέβασαν στο λογαριασμό του στο youtube πορνό (vid)

Ο πατήρ Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, που αναρτά στο Ίντερνετ οπτικοακουστικό υλικό από την Κοζάνη και τους γύρω νομούς , έπεσε θύμα θρασύτατων χάκερ, οι οποίοι δεν δίστασαν να «ανεβάσουν» στο κανάλι του στο YouTube πορνογραφικό υλικό, με αποτέλεσμα οι διαχειριστές της δημοφιλούς ιστοσελίδας να κλείσουν τον λογαριασμό του λόγω του ότι θεώρησαν πως ιερωμένος είχε παραβιάσει τους όρους προβολής περιεχομένου.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο ιδιαίτερα αγαπητός ιερωμένος έπεσε θύμα κακόβουλων που θεώρησαν αστείο να «ανεβάσουν» βίντεο με πορνό. «Δεν μασάμε, φίλοι μου. Θέλω να πιστεύω ότι μας γνωρίζουν… Είπαμε σε όποιους αρέσουμε» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο «παπα-drone».

Ο πατήρ Κώστας Βασιλειάδης είναι γνωστός στον κόσμο του ελληνικού Διαδικτύου ως «παπα-drone» ή «παπα-ράτσι», καθώς εδώ και μια δεκαετία διατηρεί κανάλι στο YouTube μέσω του οποίου «ανεβάζει» βίντεο από drone.

Για το κλείσιμο του καναλιού στο youtube Καλησπέρα σε όλους μας . Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω "μάθει" να αγχώνουμε…

Gepostet von Kostas Vasileiadis am Mittwoch, 23. Oktober 2019

Μάλιστα, ο πατήρ Βασιλειάδης έχει δημιουργήσει και μια ιστοσελίδα, μέσω της οποίας οι Έλληνες ομογενείς που κατάγονται από το Βόιο Κοζάνης, αλλά και από γειτονικές περιοχές, μπορούν να βλέπουν πώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση των χωριών από τα οποία κατάγονται.

Οι Έλληνες της Διασποράς βλέπουν τα βίντεο, συγκινούνται και νοσταλγούν τον τόπο τους. Είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός τους δε, που πολλοί από αυτούς στέλνουν ως δώρα drones τελευταίας τεχνολογίας για να ενισχύσουν το έργο του ιερωμένου.

Ο πατήρ Κωνσταντίνος Βασιλειάδης έχει βίντεο τόσο από το Βόιο όσο και από την Καστοριά και τα Γρεβενά, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που το ζητούν να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις και να τραβήξει με drone, ή να ταξιδέψει και να αναδείξει ξεχασμένες περιοχές και μνημεία.

Ο πατέρας Κωνσταντίνος, με αυτό τον τρόπο, προβάλλεις τις ομορφιές του τόπου του, αλλά και αναδεικνύει τα προβλήματα της περιοχής, συμβάλλοντας έτσι στην αναμόρφωση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής που επικρατούν.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

About Author