Λύθηκε το μυστήριο με τη κόμπρα που κυκλοφορούσε στο Κρυονέρι

Πριν από λίγες μέρες, είχε κυκλοφορήσει μια ανάρτηση στα social media για ύπαρξη κόμπρας στο χωριό Κρυονέρι στην Ήπειρο με αποτέλεσμα η Animal Action Ioannina να εκδώσει προειδοποιητική ανακοίνωση. Ήταν όμως έτσι; Το μυστήριο φρόντισε να λύσει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, που πραγματοποίησε έρευνα.

Όπως διαπιστώθηκε λοιπόν, ένας κάτοικος του χωριού εξοικειωμένος με τα social media, ένα απόγευμα που βρισκόταν στο καφενείο του χωριού, θέλησε να κάνει πλάκα στους συγχωριανούς του δείχνοντάς τους φωτογραφίες και ένα βιντεάκι στο οποίο μια κόμπρα έπαιζε με μια γάτα ισχυριζόμενος ότι όλα αυτά διαδραματίστηκαν στο χωράφι του!

Το περιστατικό έπεσε στην αντίληψη μιας συγχωριανής του η οποία έντρομη τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου Πωγωνίου μεταφέροντας όλα όσα είχε ακούσει να λέγονται περί κόμπρας στο καφενείο.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και ενημέρωσαν την Animal Action Ioannina ρωτώντας παράλληλα τους εθελοντές αν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή τους ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Κρυονέρι για επιτόπια έρευνα.

Εκεί συνάντησαν τον άνθρωπο που είχε στο κινητό του το βίντεο και τις φωτογραφίες με την περιβόητη κόμπρα και μετά από συζήτηση μαζί του το μυστήριο λύθηκε.

Με τον ίδιο να παραδέχεται πως ήταν μια απλή πλάκα στους συγχωριανούς του και πως δεν είχε φανταστεί ποτέ του τη διάσταση που θα έπαιρνε!

ΠΗΓΗ: epirus-tv

About Author