Αναρτώνται στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας – Έρχονται αλλαγές

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου αναμένεται να αναρτηθούν στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας του 2020, στα οποία δεν θα υπάρξουν αλλαγές, οι οποίες προβλέπονται για το επόμενο έτος, 2021. Επίσης, δεν θα υπάρξει καμία ελάφρυνση, καθώς στα ταμεία του Δημοσίου αναμένεται ότι θα μπουν 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, με τους οδηγούν να καλούνται να πληρώσουν από 22 μέχρι 1.380 ευρώ, αναλόγως με τον τύπο και το έτος ταξινόμησης των οχημάτων που έχουν.

Οι φορολογούμενοι με τη χρήση των κωδικών του Taxis ή με τη χρήση του αριθμού φορολογικού μητρώου τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του ΙΧ τους, έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ (aade.gr) και να υπολογίσουν το ακριβές ποσό που τους αντιστοιχεί.

Όσοι πληρώσουν μέσω web banking το μόνο που απαιτείται είναι η Ταυτότητα Οφειλής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο, ενώ οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών με επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο μπορούν να εξοφλήσουν τα τέλη κάνοντας διακανονισμό έως και 12 άτοκες δόσεις.

Σχετικά με την κατάθεση πινακίδων για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2020, θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

About Author