Καβγάς Βρούτση-Τζανακόπουλου στη Βουλή: “Φυλλάδα η Αυγή” – “Είσαι λίγος”

Μπαρούτι μυρίζει η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για τον επενδυτικό νόμο, καθώς οι αντεγκλήσεις και οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί έχουν πάρει τη θέση της νομοθετικής διαδικασίας.

Έτσι, πριν από λίγη ώρα, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης, στην τοποθέτησή του χαρακτήρισε «φυλλάδα» την εφημερίδα «Αυγή», αμφισβητώντας επί της ουσίας τον αριθμό που επικαλείται το έντυπο ως εκκρεμείς συντάξεις.

Ωστόσο η αναφορά αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Τζανακόπουλου ο οποίος αφού χαρακτήρισε «λίγο» τον υπουργό τον κάλεσε την επόμενη φορά που θα μιλήσει για την «Αυγή» να «πλύνει πολύ καλά το στόμα του». Πάντως ο ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε εκεί και προχώρησε πολλά και επικίνδυνα βήματα παραπέρα, λέγοντας πως όταν η «Αυγή» έδινε για 70 χρόνια μάχες για τη Δημοκρατία, η παράταξη του κ. Βρούτση «την κατέλυσε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

ΠΗΓΗ: newpost

About Author