Επιμένει η Μπακογιάννη στα διόδια στον ΒΟΑΚ – Τι απάντησε στον Αλ. Τσίπρα

Απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε εχθές στα Σφακιά, απ’ όπου τόνισε οτι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε δρομολογήσει έναν ΒΟΑΚ χαμηλού κόστους και χωρίς διόδια, με την Νέα Δημοκρατία να παίρνει την εξουσία και να αρχίζει ξανά από το μηδέν, ενώ θα προβλέπονται σταθμοί διοδίων.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανακοίνωσή της, σχολίασε οτι μιλούσε για διόδια στον ΒΟΑΚ ακόμα και πριν από τις εκλογές, υποσχόμενη οτι θα υπάρχει πρόβλεψη για τους μόνιμους κατοίκους.

Αναλυτικά:

“Αγαπητέ κ. Τσίπρα, σε αντίθεση με εσάς εμείς λέμε τα ίδια και πριν και μετά τις εκλογές.

Επίσης, σε αντίθεση με εσάς, ο πρωθυπουργός της χώρας έχει δεσμευθεί για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ πράγμα που σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε απλώς σχέδια επί χάρτου. Σας θυμίζω ότι η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ ήταν στον αέρα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσατε τη χώρα.

Και σας βεβαιώνω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της Κρήτης και θα προνοήσει για συγκεκριμένες διαδρομές που χρησιμοποιούνται από μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

Τέλος, θα περίμενα μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, αν όχι συνέπεια, από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος κατήγγειλε τα διόδια με το Κίνημα δεν πληρώνω, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όταν έγινε πρωθυπουργός αύξησε τον αριθμό των διοδίων και νομοθέτησε αύξηση του κόστους διοδίων κατά 150%.

Υ.Γ Και στην Κρήτη λέμε την παροιμία «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί».”

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

About Author