Σοκ: Κατέρρευσε στρατονόμος την ώρα εκδήλωσης στο Μέτσοβο – Πάγωσαν όλοι (vid)

Ένας στρατονόμος σε εκδήλωση του 1940 στο Μέτσοβο δεν μπόρεσε να αντέξει τόσο τον ήλιο όσο και την ορθοστασία, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει την ώρα της εκδήλωσης.

Η ετήσια εκδήλωση μνήμης – μνημόσυνο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών του Ιππικού – Τεθωρακισμένων (ΣΑΑΙΤΘ) για τους ηρωικά πεσόντες της Μεραρχίας Ιππικού κατά το έπος του 1940, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Μέτσοβο. Το παρών στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του μνημείου, στην είσοδο του χωριού, από όπου ξεκίνησε και η ελληνική αντεπίθεση το 1940 στους Ιταλούς, έδωσε και ο Υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ωστόσο, η εκδήλωση δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στη διάρκειά της σημειώθηκαν λιποθυμίες στρατιωτών που ήταν παρατεταγμένοι σε άγημα καθώς και του Στρατονόμου που παρέδιδε τα στεφάνια προς κατάθεση στους επίσημους. Μάλιστα, η λιποθυμία του στρατονόμου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υφυπουργού Άμυνας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως «αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του typosthes, οι στρατιώτες είχαν φτάσει στο σημείο της εκδήλωσης, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12:00, από πολύ νωρίς. Αποτέλεσμα, ορισμένοι από αυτούς να μην αντέξουν τον ήλιο και την πολύωρη ορθοστασία και να χάσουν τις αισθήσεις τους. Στο βίντεο φαίνεται ο στρατιώτης που έχασε τις αισθήσεις του, ωστόσο πηγές λένε πως ήταν περισσότεροι από έναν.

Δείτε τη στιγμή που ο στρατονόμος χάνει τις αισθήσεις του

Με πληροφορίες από: typosthes

About Author