Καλαμάτα: Ο χρυσαυγίτης Κουκούτσης Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης, με τις ευλογίες του “γαλάζιου” Δημάρχου

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας η είδηση ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης εκλέχτηκε ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας.

“Η ευθύνη για την εκλογή του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενου στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, Δημήτρη Κουκούτση, ως προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης (…) καταλογίζεται στο δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, διότι εκείνος τον πρότεινε και τον έστειλε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου”, τονίζει ο Δημήτρης Φαββατάς.

Για τη θέση του προέδρου του Συνδέσμου έθεσε υποψηφιότητα και ο κ. Φαββατάς, που όμως δεν εκλέχτηκε γιατί την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής υποστήριξαν οι αντιπρόσωποι των Δημοτικών Συμβουλίων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης, οι οποίοι προτάθηκαν από τους δημάρχους Θανάση Βασιλόπουλο, Γιώργο Αθανασόπουλο και Δημήτρη Γιαννημάρα αντίστοιχα…

Ο Δημήτρης Φαββατάς τόνισε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ότι δεν θα έπρεπε να προχωρήσει η διαδικασία εκλογής του προέδρου και του αντιπροέδρου, γιατί θα υπάρξουν αλλαγές στη σύνθεση της διοίκησης, δεδομένου ότι σήμερα, Τετάρτη, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης με θέμα, μεταξύ άλλων, την “Αντικατάσταση εκπροσώπων για τη συμμετοχή τους στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Καλαμάτας- Μεσσήνης και Κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας”. Ωστόσο η πλειοψηφία προχώρησε στη διαδικασία.

Ο Δημήτρης Κουκούτσης εκλέχτηκε με οχτώ ψήφους, ο Δημήτρης Φαββατάς πήρε τέσσερις, ενώ βρέθηκαν και δύο λευκά. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε με 14 ψήφους ο Χρήστος Λυμπερέας, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Μάνης.

About Author