Ποιοι δημοσιογράφοι τοποθετούνται στο Κανάλι της Βουλής και την ΕΡΤ

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να μεταφερθούν οι εκπομπές της Βίκυς Φλέσσα “Στα Άκρα” στο Κανάλι της Βουλής, από την ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος ήταν υποψήφια με την ΝΔ, χωρίς να πετύχει να εκλεγεί, ενώ είχε επικρίνει σκληρά το φορέα, χαρακτηρίζοντας την “Πράβντα του ΣΥΡΙΖΑ”…

Στο κανάλι της Βουλής φαίνεται ότι θα ενταχθούν και άλλοι δημοσιογράφοι που έχουν παραδοσιακά σχέσεις με τη Ν.Δ, επιβεβαιώνοντας, δυστυχώς, ότι τα “συγκοινωνούντα δοχεία” μεταξύ δημοσιογραφίας και κομμάτων λειτουργούν ακόμα. Ακούγεται, για παράδειγμα το όνομα του διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ επί υπουργίας Θόδωρου Ρουσσόπουλου, Γ. Λαμπράκου.

Παράλληλα στην ΕΡΤ που τελεί υπό τη διοίκηση, πλέον, του πρώην δημοσιογράφου της Καθημερινής και μέχρι πρότινος διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ Κωνσταντίνου Ζούλα, έχουν ήδη ενταχθεί ο υποψήφιος με τη Ν.Δ στον Πειραιά, αθλητικογράφος και σχολιαστής Αντώνης Πανούτσος, η επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Ποταμιού Λίνα Παπαδάκη, ενώ για το πρωϊνό ενημερωτικό πρόγραμμα έχει γίνει πρόταση σε δύο δημοσιογράφους που προέρχονται από ιδιωτικά κανάλια.

Ήδη, η Όλγα Τρέμη συγκροτεί την ομάδα της για την καθημερινή βραδυνή εκπομπή με σχολιαστές τον Ηλία Κανέλλη (για πολλά χρόνια στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και τα τελευταία χρόνια στα Νέα του Βαγγέλη Μαρινάκη), τον Αντώνη Δελατόλα και συνεργάτες τη Νικόλ Λειβαδάρη αλλά και άλλους δημοσιογράφους που θα εμφανίζονται εκ περιτροπής.

Πηγή: typologies.gr

About Author