Κάλεσε ειδικό… ο μεταχειρισμένος καναπές έκρυβε θησαυρό

Μία γυναίκα στον Καναδά – σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ – η οποία είχε αγοράσει πριν από τέσσερα χρόνια έναν καναπέ από κατάστημα μεταχειρισμένων επίπλων έναντι 25 δολαρίων, βρήκε ανάμεσα στα μαξιλάρια κάτι που την άφησε άφωνη.

Αυτό που βρήκε ήταν κάτι εξαιρετικά σπάνιο που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «θησαυρός».

Κατά την εύρεση του… αντικειμένου η γυναίκα (που δεν είχε τρόπο να εντοπίσει τον προηγούμενο ιδιοκτήτη), κατάλαβε ότι ήταν μεγάλης αξίας – αν και δεν γνώριζε πόσο πολύτιμο είναι – και ήλθε σε επαφή με κατάστημα που εμπορεύεται τέτοιου είδους αντικείμενα για να το πουλήσει.

Δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να χαθεί ο «θησαυρός» μέσω ταχυδρομείου, ούτε είχε τα χρήματα να πληρώσει για να ταξιδέψει η ίδια στην Καλιφόρνια, όπου εδρεύει η εταιρεία, έτσι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έστειλε έναν εμπειρογνώμονα στον Καναδά.

Ο εμπειρογνώμονας επιβεβαίωσε ότι το αντικείμενο ήταν γνήσιο και εκτίμησε ότι η αξία του φθάνει τα 250.000 δολάρια. Η γυναίκα πούλησε τον «θησαυρό» και όταν ρωτήθηκε που θα ξοδέψει τα χρήματα, δήλωσε ότι σχεδιάζει να «αγοράσει ένα σπίτι και να κάνει πλαστική στήθους».

Τι ήταν αυτό; Αυτό που βρήκε ήταν ένα σπάνιο ρολόι Rolex αξίας 250.000 δολαρίων.

About Author