Η Όλγα Τρέμη, κάθε βράδυ, στην ΕΡΤ με πολιτική εκπομπή

Έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στην τηλεόραση. Η δημοσιογράφος θα βρεθεί ξανά στην κρατική τηλεόραση, όπου ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Επιβεβαιώνονται έτσι οι πληροφορίες, που ήθελαν την Όλγα Τρέμη να συζητά με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ προκειμένου να συνεργαστούν.

Όπως ανέφερε, η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, όπου θα αναλάβει πολιτική εκπομπή, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου. Η εκπομπή θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ όπως αναφέρθηκε στο Happy Day, η κ. Τρέμη δεν θέλει να ξαναπαρουσιάσει δελτίο ειδήσεων. Η κ. Τρέμη αναλαμβανει, δηλαδή, την ενημερωτική ζώνη “η Επόμενη Μέρα” που είχε καθιερωθεί τις τελευταίες σεζόν στην ΕΡΤ με παρουσιαστές τον Σεραφείμ Κοτρώτσο (Δευτέρα, Τρίτη) και τον Άρη Ραβανό (Παρασκευή) και εκ περιτροπής δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης τις υπόλοιπες μέρες.

Στο πλευρό της θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δελατόλας και Ηλίας Κανέλλης. Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Νικόλ Λιβαδάρη. Πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής, είναι η Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στις αρχές Νοεμβρίου.

Πηγή: iefimerida.gr –

About Author