Δραπετσώνα: Νεκροί η μάνα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου

Στη μητέρα και τον αδερφό του δημοσιογράφου, Παναγιώτη Μαυρίκου φαίνεται πως ανήκουν οι δύο σοροί που ανασύρθηκαν το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή του νέου μώλου Δραπετσώνας, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό.

Το ΙΧ. αυτοκίνητο των θυμάτων έπεσε το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα και κατέληξε σε βάθος 32 μέτρων. Η επιβεβαίωση των στοιχείων τους θα γίνει από το Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και θα διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι το αυτοκίνητο είχε κυριολεκτικά “κολλήσει” πίσω από ένα φορτηγό ώστε να περάσει τον χώρο όπου η πρόσβαση είναι περιορισμένη. Αφού πέρασαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έπεσαν στη συνέχεια στην θάλασσα. Στο αυτοκίνητο ήταν και ο σκύλος της οικογένειας ο οποίος κατάφερε να σωθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος άφησε την τελευταία του πνοή τον Ιούνιο του 2016 μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ κινούνταν στην Αττική Οδό.

Η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε έδειξε ότι ο θάνατός του οφειλόταν στην πυρκαγιά, ότι ο δημοσιογράφος ήταν εν ζωή όταν ξέσπασε η φωτιά αφού εισέπνευσε καπνό και οι πνεύμονές του είχαν υποστεί εγκαύματα.

About Author