Το έχει “τερματίσει” στο Instagram η Κατερίνα Νοτοπούλου (pics)

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και ειδικότερα στο Instagram εμφανίζεται εσχάτως η νεαρή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου, κάτι που, όπως μαθαίνουμε, δεν έχει διαλάθει της προσοχής κομματικών συντρόφων της που το σχολιάζουν ενίοτε περιπαικτικά.

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτησή της -με πόζες …μοντέλου- δίνουν και παίρνουν και βεβαίως δεν αφορούν τις κομματικές δραστηριότητές της αλλά τον “αέρα” της και τις ωραίες φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της.

Η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα Νοτοπούλου συμβαδίζει απόλυτα με τις νέες τάσεις που θέλουν τους πολιτικούς να διατηρούν έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και πάντως, παρόλα όσα λένε οι “κακεντρεχείς”, η δραστηριότητα της στο Instagram δεν συναγωνίζεται ακόμα άλλων βουλευτών -ανδρών και γυναικών- από τη Ν.Δ που αναρτούν κάθε στιγμιότυπο της καθημερινότητάς τους.

 

 

 

 

View this post on Instagram

Από την σημερινή συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με την Κίνηση Πολιτών για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. Η πόλη και η κοινωνία έπειτα από διαβούλευση έχει αποφασίσει ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ. Και δεν επιστρέφουμε στο παρελθόν. Η απόφαση για απόσπαση των αρχαίων από τον σταθμό ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ του ΜΕΤΡΟ είναι εμμονική από την ΝΔ και εγκληματική για την πόλη. #alexistsipras #θεσσαλονικη #προχωραμε_μαζι

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on

https://www.instagram.com/p/B198x2fIVrX/

https://www.instagram.com/p/B1q7lgOIut-/

https://www.instagram.com/p/B1UHJMdIVeP/

https://www.instagram.com/p/B1TKE6PIY3-/

 

About Author