Νταλάρας για Ρουβά: Το περιεχόμενο των τραγουδιών του ήταν κοντά σχεδόν στο τίποτα (vid)

Ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν υπάρξει στον χώρο του τραγουδιού αλλά και στα ακούσματα των μικρών παιδιών που γι’αυτά υπεύθυνους θεωρεί τους γονείς τους. Μάλιστα σχολίασε και τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά με έναν αυστηρό αλλά ταυτόχρονα ευγενικό τρόπο.

«Διακρίνονται άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και πουλάνε αλήθεια. Αυτό συμβαίνει στις μέρες μας κάθε μέρα από άλλη φορά. Άλλαξε πολύ το τραγούδι γιατί άλλαξε και η ζωή μας. Σημασία έχει να κρατήσουμε την αξία της γλώσσας μας.

Όταν μεγάλωνε η κόρη μου ήταν η εποχή που ο Ρουβάς βρισκόταν σε μεγάλη αίγλη και ακόμα είναι το παιδί αλλά έτσι ήταν τότε. Το περιεχόμενο των τραγουδιών ήταν κοντά στο σχεδόν στο τίποτα και ενδεχομένως να παραμένει. Ο Ρουβάς είναι κι από τις καλές περιπτώσεις, ένα ευγενικό και ωραίο πλάσμα, έκανε μια καταπληκτική οικογένεια αλλά μιλάμε για το καλλιτεχνικό κομμάτι. Κι έλεγα στην κόρη μου ό,τι αυτά ακούγονται σήμερα κι αυτά πρότεινα εγώ, διάλεγε του Χατζηδάκι», δήλωσε στην εκπομπή «Το πρωινό».

ΠΗΓΗ: altsantiri.gr

 

About Author