Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Διπλά δειλός ο κ. Μητσοτάκης

Στην αντεπίθεση περνά η Κουμουνδούρου σε σχέση με την υπόθεση Novartis κάνοντας λόγο για φαρσοκωμωδία ενώ την  ίδια ώρα αποκαλεί διπλά δειλό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον καλεί να προχωρήσει στη σύσταση είτε εξεταστικής είτε προανακριτικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν τα εξής:

“Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια.

Ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κος Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα. Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός.

Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη. Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία”.

 

About Author