Για πρώτη φορά το Euro (2020) δεν θα προβληθεί στην ΕΡΤ- “Τυχερός” ο Ant1 που απέκτησε τα δικαιώματα

Ανατροπή σκηνικού υπήρξε στο τηλεοπτικό τοπίο ως προς τη μετάδοση μεγάλων αθλητικών γεγονότων καθώς ο. ΑΝΤ1 απέκτησε τελικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Euro 2020! Το κανάλι του Αμαρουσίου θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια της δημοφιλούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Ιουνίου ως τις 12 Ιουλίου 2020 σε δώδεκα διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις.

 

Ο ΑΝΤ1 εκμεταλλεύθηκε ουσιαστικά το γεγονός ότι στην ΕΡΤ εφαρμόζεται σφιχτή οικονομική πολιτική. Γι’ αυτό και η πρόταση που έγινε από τη δημόσια τηλεόραση ήταν χαμηλότερη από εκείνη του ΑΝΤ1, που είχε προσπαθήσει να αποκτήσει και τα δικαιώματα του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, τα οποία εν τέλει κατέληξαν στην ΕΡΤ. Είναι πάντως η πρώτη φορά που ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός (Μουντιάλ ή Euro) δεν θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Την είδηση ανακοίνωσε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού. Σημειωτέον ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν ο ΑΝΤ1 είχε μεταδώσει το Ευρωμπάσκετ του 2013 και του 2015 και το Μουντομπάσκετ του 2014…

Πηγή: ethnos.gr

About Author