Βίντεο σοκ: Οδηγός και συνοδηγός κοιμούνται σε αυτοκίνητο μάρκας Tesla ενώ κινείται με 90 χλμ. – Τι λέει η εταιρεία για τον αυτόματο πιλότο

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε από το CBS δείχνει τόσο τον οδηγό όσο και τον συνοδηγό να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου στο αυτοκίνητο μάρκας Tesla που κινείται στον αυτοκινητόδρομο της Μασαχουσέτης και έχει βάλει το αυτοκίνητο στον αυτόματο πιλότο. Η εικόνα είναι τόσο σοκαριστική και καταγράφηκε από επιβάτη άλλου αυτοκινήτου που περνούσε δίπλα τους.

Ο ύπνος είναι βαθύς και η εικόνα ταράζει όποιον την βλέπει όσο κι αν αυτό είναι από τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων Tesla. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους ότι σε μια δύσκολη στιγμή κατά την διάρκεια της οδήγησης το αυτοκίνητο από μόνο του θα αντιδράσει όπως θα αντιδρούσε ένας άνθρωπος που θα ήταν ξύπνιος στο τιμόνι.

Σημειώνεται ότι τα αυτοκίνητα Tesla έχουν αυτόματο πιλότο αλλά η εταιρεία τονίζει ότι σε κάθε περίπτωση οι οδηγεί πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο κόρναρε για να ξυπνήσει τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο αλλά χωρίς επιτυχία. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 90 χιλιομέτρων την ώρα.

About Author