Μαξίμου: Η “χωροταξία” του επιτελείου Μητσοτάκη- Ποιοι βρίσκονται κοντά του- Σε ποια γραφεία εγκαταστάθηκαν

Η χωροταξία στο Μέγαρο Μαξίμου αναδεικνύει εκ των πραγμάτων την ηγετική ομάδα στο περιβάλλον κάθε πρωθυπουργού. Έχει ως εκ τούτου σημασία ποιοι “κατοικοεδρεύουν”, πλέον, στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γραφείο δίπλα σε αυτό του κ. Μητσοτάκη, για παράδειγμα, έχει ο νομικός και ανιψιός του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης που είναι ίσως το πιο ισχυρό πρόσωπο στο Μαξίμου. Είναι το ίδιο γραφείο που επί θητείας Κώστα Σημίτη διατηρούσε ο αείμνηστος Νίκος Θέμελης.

Στον πρώτο όροφο διατηρούν γραφεία τα άλλα τρία πρόσωπα που στελεχώνουν την “καγκελαρία” του πρωθυπουργού. Ο Άκης Σκέρτσος που έχει εγκατασταθεί στο γραφείο που διατηρούσε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο Στέλιος Πέτσας και ο Γιώργος Γεραπετρίτης που έχει διαμορφώσει για τις ανάγκες του επιτελικού ρόλου του το γραφείο που είχαν κατά διαστήματα ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στα γνωστά υπόγεια του Μαξίμου, εκεί όπου βρισκόταν το γραφείο του Θανάση Καρτερού, έχουν εγκατασταθεί ο Δημήτρης Τσιόδρας και ο αναπληρωτής του Γ. Ευθυμίου καθώς και άλλοι γνωστοί δημοσιογράφοι που ανήκουν πλέον στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου.

Αποτέλεσμα εικόνας για εσωτερικό του Μαξίμου

Αποτέλεσμα εικόνας για εσωτερικό του Μαξίμου

Αποτέλεσμα εικόνας για εσωτερικό του Μαξίμου

Αποτέλεσμα εικόνας για εσωτερικό του Μαξίμου

About Author