Η …”χαρά” του στυλίστα στα Ηλύσια Πεδία- Εικόνες και κριτική για την Μπριζίτ και την Μαρέβα

Τα χαμόγελα και οι ζεστές χειραψίες περίσσευαν, τόσο μεταξύ των δύο ανδρών του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Εμανουέλ Μακρόν, όσο όμως και ανάμεσα στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν και την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Στο twitter βεβαίως υπήρξαν πολλά σχόλια κριτικής για την ενδυματολογική επιλογή της συζύγου του έλληνα πρωθυπουργού.

Τα δύο ζευγάρια, ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν και ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη στην καθιερωμένη φωτογραφία
Χαμογελαστή η Μπριζίτ Μακρόν, υποδέχεται την Μαρέβα Μητσοτάκη. Αντίστοιχα ζεστή είναι η υποδοχή του Εμανουέλ Μακρόν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Μπριζίτ Μακρόν ξενάγησε την Μαρέβα Μητσοτάκη
O πρωθυπουργός έφθασε στο Μέγαρο των Ηλυσίων λίγα λεπτά αφότου ο κ. Μακρόν είχε ξεπροβοδίσει τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μπορίς Τζόνσον.


Ηλιόλουστη ημέρα στο Παρίσι, με το ζεύγος Μακρόν να συνοδεύει τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη εντός του μεγάρου των Ηλυσίων
Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, είχε ξεχωριστό πρόγραμμα και ξεναγήθηκε από την Μπριζίτ Μακρόν στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εμανουέλ Μακρόν συζητούσαν κατ’ ιδίαν εντός του Ελιζέ.

Ηλιόλουστη ημέρα στο Παρίσι, με το ζεύγος Μακρόν να συνοδεύει τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη εντός του μεγάρου των Ηλυσίων
Η Μπριζίτ Μακρόν και η Μαρέβα Μητσοτάκη έξω από το Ελιζέ / Φωτογραφία: AP Photo/Michel Spingler
Ο εναγκαλισμός των δύο κυριών ήταν θερμός, έξω από το μέγαρο, όπως δείχνουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του AP.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

About Author