Προκαλεί αντιδράσεις η φωτογραφία της επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού Μ. Αντωνίου…αγκαζέ με βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον Γράμμο!

Φωτογραφία από τις γιορτές μίσους στο Γράμμο και το Βίτσι πριν από τέσσερα χρόνια, έρχεται στη δημοσιότητα και δημιουργεί νέα ερωτηματικά για τις σχέσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Στη φωτογραφία που την εκθέτει ανεπανόρθωτα η νέα επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου απεικονίζεται αγκαζέ με την πρώην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Σβερώνη.

Η πρώην βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας δίνει ανελλιπώς το «παρών» στην ακροδεξιά φιέστα μίσους και εθνικού διχασμού, που στήνουν οι φιλοβασιλικές, χουντικές και ναζιστικές ομάδες στο τέλος κάθε καλοκαιριού στο Βίτσι γιορτάζοντας τη νίκη της «εθνικής παρατάξεως» στον εμφύλιο πόλεμο.

Αν το 2013 οι χρυσαυγίτες είχαν αποδοκιμάσει την κυρία Αντωνίου κατά την κατάθεση στεφάνου, με απώτερο στόχο να αποδυναμώσουν την Νέα Δημοκρατία από το ακροδεξιό ακροατήριο, δυο χρόνια μετά η κ. Αντωνίου εμφανίστηκε αγκαζέ και χαμογελαστή στις γιορτές μίσους με την τότε κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΧΑ, Δέσποινα Σβερώνη.

Πηγή: hellasjournal.com

About Author